Par «Rangers» galveno treneri kļūs Alēns Vinjo (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par jauno NHL komandas Ņujorkas «Rangers» galveno treneri kļūs Alēns Vinjo, vēsta virkne Ziemeļamerikas masu mediji.

Lai arī klubs par Vinjols apstiprināšanu amatā vēl nav oficiāli paziņojis, tiek vēstīts, ka abas puses vienojušās par piecu gadu līgumu desmit miljonu dolāru (5,2 miljonu latu) vērtībā.

Maijā Vinjo pēc komandas izstāšanās no Stenlija kausa izcīņas jau turnīra pirmajā kārtā tika atlaists no Vankūveras «Canucks» galvenā trenera posteņa.

52 gadus vecais Vinjo ar «Canucks» komandu strādāja kopš 2006. gada. Viņa vadībā komanda sešās sezonās pēc kārtas izcīnīja vismaz 30 uzvaras, bet 2011. gadā komanda tika līdz Stenlija kausa izcīņas finālam. Iepriekš Vinjo no 1997. līdz 2001. gadam strādāja ar Monreālas «Canadiens» komandu, bet pēc tam līdz pārejai uz «Canucks» NHL nestrādāja piecus gadus.

2007. gadā Vinjo tika atzīts par NHL sezonas labāko treneri, bet 2000. un 2011. gadā viņš bija iekļauts šīs balvas pretendentu trijniekā.

Iepriekš «Rangers» komandu vadīja Džons Tortorella, kurš amatu zaudēja maija beigās.

Ņujorkas klubs šosezon piedzīvoja zaudējumu izslēgšanas spēļu Austrumu konferences pusfinālā pret Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Bostonas «Bruins», sērijā piekāpjoties ar 1-4. Bet pērn «Rangers» spēja aizkļūt līdz konferences finālam, kur sešās spēlēs ar 2-4 atzina Ņūdžersijas «Devils» hokejistu pārākumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu