5 sievišķīgi noslēpumi, ka palīdzēs saglabāt laimes sajūtu (29)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patty Maher, CC BY-ND 2.0

Atvaļinājums vēl tik drīz nav gaidāms, bet spēki jau izsīkuši. Šī situācija ikvienai pazīstama tik pat labi, kā enerģētiskā pieplūduma sajūtas un apziņa, ka esam spēcīgas, skaistas un laimīgas, raksta [s:45128] Problēma tikai, ka pozitīvā enerģija, kas sniedz šo laimes sajūtu mēdz būt ļoti nepastāvīga. Kā to stabilizēt, kontrolēt un likt sev labi justies vienmēr (vai vismaz maksimāli bieži)?

Piedāvājam piecus pavisam vienkāršus paņēmienus, kas palīdzēs aktivizēt iekšējos spēkus, saglabāt vispārējo dzīvesprieku un tonusu.

Kontakts ar ūdeni

... ja precīzāk: roku mazgāšana, duša, vanna, peldēšana jūrā vai baseinā....

Iedarbība: veicina atbrīvošanos no negatīvās enerģijas (to nomagājot), attīrās ne tikai ķermenis, bet arī domas.

Kā tas darbojas? Saskaņā ar Vēdiskajām mācībām vanna sievietei ir viens no spēcīgākajiem enerģijas avotiem. Silta vanna ar putām, aromātiskajām eļļām un vannas sāli - nav nekāda greznība, ko drīkst atļauties tikai sestdienas vakaros. Tai būtu jākļūst pat ikdienas, dzīvības spēkus atjaunojošu rituālu. Ja jūtiet tuvojošos apātiju, atpūtieties vannā.

Skaistuma radīšana

.... tieši sev, mīļotajai: dažādas maskas un rūpīgāka sevis kopšana, meikaps, frizūra, skaistas drēbes un aksesuāri....

Iedarbība: pakāpenisks enerģijas pieplūdums no patīkamā pārvērtību procesa.

Kā tas darbojas? Izejot no vannas ar attīrītu enerģētisko lauku, nebūtu slikti radīt sev īsto noskaņojumu. Nodarbojoties ar savu izskatu sievieti parasti pārņem radoša iedvesma. Ideāli, ja nekur nav jāsteidzas un ir iespēja šo procesu pilnībā izbaudīt.

Dejas

…kā arī jebkura patīkama nodarbe ar ķermeņa iesaistīšanu (tā var būt arī joga, strečings vai aerobika).

Iedarbība: enerģijas pieplūdums.

Kā tas darbojas? Dejas arī sniedz pozitīvo enerģijas lādiņu. Aktuālas būs ne tikai dejas grupās, studijās un sporta zālēs, bet arī izdejošanās no sirds mājās, pie spoguļa. Savukārt mežonīgas dejas naktsklubā uz bāra letes, gluži otrādi tikai atņems spēkus un iztukšos.

Lai saņemtu šo tik pacilājošo enerģiju izvēlieties šim procesam ne pašu vēlāko vakara daļu un vietu, kurai ir «tīra» atmosfēra. Dejošanas laikā izmēģiniet sekojošo: galvā iztēlojieties kā nākamajā dienā veiksmīgi aizstāvat savu projektu vai izklājat paklājiņu lai veselas 20 minūtes nodarbotos ar jogu.

Masāža

Iedarbība: enerģijas aktivizēšana un vienmērīga sadalīšana pa visu ķermeni.

Kā tas darbojas? Ķermenim nepieciešami pieskārieni un harmoniska, pozitīva masāža uzlādēs jūs ar enerģiju.

Uzkopšana

... ietu sistematizācija un interjera uzlabošana.

Iedarbība: atbrīvošanās no atkritumiem, liekajām mantām un netīrumiem. Viss liekais ap mums, no kā nespējam atbrīvoties, lēnām, bet pārliecinoši iztukšo mūsu enerģijas krājumus (pat miegā).

Kā tas strādā? apkārtējā vide - gandrīz galvenais faktors, kas formē enerģijas lauku ap mums. Ja jūtaties «piesārņota», sāciet ar pašu vienkāršāko - izmazgājiet dzīvoklī grīdas.

Rīta vingrinājumi tonusam un iekšējo spēku aktivizēšanai.

Tas kāda būs visa turpmākā diena nereti atkarīgs no tā, kāds bijis rīts. Piedāvāju vingrinājumus, kas palīdzēs aktivizēt iekšējo enerģiju uzreiz pēc pamošanās. Vingrojumi ir droši, diezgan vienkārši un izpildāmi jebkurā vecumā ar jebkuru fiziskās sagatavotības līmeni. Šie vingrinājumi aktivizē mugurkaulu, kurā koncentrēti visi nervu gali, kā arī nostiprina rokas un sēžas muskuļus.

1. Modinātājs nozvanījis, izstaipot rokas un kājas cenšamies izlīst no segas apakšas.

2. Iedomājoties galvā vilni «laižam» to caur mugurkaulu un izliecam visas mugurkaula daļas: vidukļa, krūšu, kakla. Nevajag censties uz dažām sekundēm aizkavēties pie katra izliekuma: vilnim jābūt vienmērīgam un nepārtrauktam. Atkārtojam to piecas reizes.

3. Sākuma pozīcija: «suns ar seju uz leju». Mugurai jābūt taisnai. Ja nevarat nostāties uz pilnu pēdu, nostājieties uz puspirkstiem. Ja tik un tā neizdodas iztaisnot muguru, salieciet ceļgalus: tad būs vieglāk iztaisnot muguru un astes kaulu pacelt uz augšu.

Tad izliecam muguru, kā kaķis, kura aste pacelta gaisā.

4. Tālāk ir uzdevums - lēnām no pozas «ar seju uz leju» pāriet uz pozu ar «ar seju uz augšu».

5. Nobeigumā pozīcija: «suns ar seju uz augšu». Cenšamies maksimāli izstiept ķermeņa priekšdaļu.

Domājam...

Vingrojot centieties vizualizēt okeāna viļņus un ūdens enerģiju. Šāds savienojums labvēlīgi ietekmē sievietes enerģētiku. Klasiskā mūzika, vai dabas skaņu ieraksts fonā visdrīzāk nekaitēs :).

Zināšanai: 5 galvenie enerģijas «rijēji»

- nikotīns

- baumas,

- televīzija,

- bardaks,

- gadījuma sakari.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu