Svaigu lapu salāti ar medus mērci (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Poikāns

Nepieciešams:

3 dažādu veidu salāti
Svaigas jāņogas un zemenes
Ķirbju un saulespuķu sēklas
1 ēd.k. ābolu etiķa
1.ēd.k. olīveļļas
1.ēd.k. medus
Svaigi malti pipari

Pagatavošana:

Uz šķīvja kārto salātus, jāņogas un zemenes. Pa virsu pārmaļ svaigus melnos piparus. Gatavo mērci - sajauc olīveļļu, medu un ābolu etiķi. Kad mērce gatava, pārlej to salātiem. Beigās pārkaisa ķirbju un saulespuķu sēkla

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu