Nepieciešams:
Svaigu lapu salāti ar medus mērci (2)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
3 dažādu veidu salāti
Svaigas jāņogas un zemenes
Ķirbju un saulespuķu sēklas
1 ēd.k. ābolu etiķa
1.ēd.k. olīveļļas
1.ēd.k. medus
Svaigi malti pipari
Pagatavošana:
Uz šķīvja kārto salātus, jāņogas un zemenes. Pa virsu pārmaļ svaigus melnos piparus. Gatavo mērci - sajauc olīveļļu, medu un ābolu etiķi. Kad mērce gatava, pārlej to salātiem. Beigās pārkaisa ķirbju un saulespuķu sēkla