Lielbritānijas resnākais kaķis sācis ievērot diētu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.guigo.eu, CC BY-SA 2.0

Lielbritānijas resnākais kaķis sācis ievērot striktu diētu, jo bija ticis pie dažiem liekiem kilogramiem, mielojoties no māsas bļodiņas, vēsta ziņu portāls «Orange News».

Norvēģijas meža kaķis Ulriks sver 13,6 kilogramus - divreiz vairāk par sugai raksturīgo svaru.

Saimniece Džena Mičela uzskata, ka pie mājas mīluļa pieaugošā svara vainojama ēdiena zagšana no māsas bļodiņas, kā arī nepatika pret jebkādām fiziskām aktivitātēm.

Lai palīdzētu Ulrikam atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, Mičela viņa māsas Ullas ēdiena bļodiņu uzlika uz virtuves virsmas, uz kuras korpulentais kaķis nespēj uzlekt.

«Viņš ir jauks kaķis, taču ļoti rijīgs un slinks. Viņš it nemaz nenodarbojas ar fiziskām aktivitātēm, bet gan visu dienu guļ,» stāstīja saimniece. «Esmu pat mēģinājusi viņu izvest pastaigā ar saitīti, taču viņu tas ne mazākajā mērā neinteresēja.»

Norūpējusies par mājdzīvnieka veselību, Mičela pieteica viņu labdarības organizācijas PDSA rīkotajā kaķu tievēšanas konkursā. Ulriks ir smagākais kaķis, kas tajā jebkad piedalījies.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu