2013.gada lasītākie: Slepenas sieviešu vēlmes, kas vīriešiem būtu jāizpilda (30)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: davidyuweb, CC BY-NC-ND 2.0

Dažreiz vīriešiem nav viegli saprast sievietes... Piemēram, pēc karstas nakts aizmiedz, bet viņa par kaut ko apvainojas. Vai kautrīgi, bez jebkādām īpašām ceremonijām piedāvā viņai padarīt attiecības likumīgas, bet viņa apraudājusies izskrien no istabas. Varbūt Jūsu mīļotajai ir slepenas vēlmes, kurām būtu jāpievērš uzmanība?

Paris.lv

No pirmajām draudzības dienām vēlas dzirdēt «mēs». Protams, ka sirsnīgas un nopietnas attiecības ir tas, ko meklē lielākā daļa sieviešu. Tādēļ nav brīnums, ka sievietēm it kā pati par sevi ir saprotama doma, ka nopietnās attiecībās vārdiem «es» un «tu» ir jākļūst par «mēs». Diemžēl vīrieši bieži vien nav raduši tik vienkārši atteikties no savas individualitātes. Tieši pretēji – viņi cenšas uzsvērt, ka lēmumus pieņem patstāvīgi un ka tas parāda vīrieša spēku.

Uzsākot jaunas attiecības, ikviena sieviete vēlas ticēt, ka nav svarīgi, cik sieviešu agrāk ir bijušas mīļotā guļamistabā, viņa ir vienīgā, īpašā, un viņš nevienu līdz šim nav tā mīlējis. Bet, ja viņu mīl, tad būtu jāciena un jālepojas. Sakot «mēs», viņš it kā parāda, ka uztver attiecības nopietni un nebaidās ģimenes locekļiem, draugiem, paziņām un citiem pateikt, ka abi ir kopā, citādi sakot, lepojas par jūsu abu attiecībām.

Teiksiet, ka tas ir tikai sīkums, par kuru nav vērts domāt, jo jums kopā ir ļoti labi. Turklāt, šā vai tā esat divi atšķirīgi cilvēki. Nu, jā, tas patiesībā ir sīkums. Taču piekrītiet, ka tas ir tikai vārdu jautājums un, ja Jūsu sieviete tā dēļ jutīsies laimīgāka, kādēļ lai to nedarītu? Šis sīkums padarīs Jūsu sievieti ievērojami laimīgāku, un viņa to noteikti neaizmirsīs.

Vēlas, lai dāvinātu dāvanas un pārsteigtu. Tikai nesāciet tiesāt visu sieviešu dzimti un dusmoties, ka viņas visas ir vienādas un viņām ir svarīga tikai vīrieša nauda. Jā, daudzām sievietēm patīk vīrieši, kas māk rīkoties ar naudu, bet, ja ir nauda, tātad – māk. Bet daudz svarīgāk ir tas, ka, pasniedzot sievietei kaut mazas dāvaniņas, vīrietis vienkārši atklāj savu dāsnumu, parāda, cik viņam ir svarīgi pārsteigt un iepriecināt savu mīļoto.

Ja nekad neko nedāvināt savai mīļotajai, riskējat viņas acīs kļūt par skopuli, kas pārāk zemu viņu novērtē. Tas nenozīmē, ka Jums jātaupa dārgakmeņiem un dārgiem eksotiskiem ceļojumiem. Attiecību sākumā pietiks ar ziediem, smaržīgajām svecēm un romantiskiem nieciņiem, bet šī uzmanība ir obligāta, ja patiešām vēlaties, lai viņa Jūsu dēļ zaudētu prātu. Un ne jau lietas šeit ir svarīgākas, bet uzmanība.

Vēlas uzmanību gultā. Ikviena sieviete vēlētos, lai sekss viņas mīļotajam būtu ne tikai instinktu apmierināšana, bet arī mīlestības izpausme. Par mīlestību, protams, liecina vīrieša cenšanās sagādāt sievietei baudu. Citādi sakot, svarīgi darīt visu, lai viņai (ne tikai Jums) būtu patīkami un labi. Veltiet vairāk laika glāstiem un skūpstiem. Ikvienai sievietei ir savas seksuālās vajadzības, tādēļ vispirms tās jānoskaidro.

Vai vēlaties, lai Jūsu otrā puse visām draudzenēm stāstītu, cik vienreizējs mīļākais esat? Nu, tad viena no svarīgākajām lietām, kas jādara gultā, ir jādomā nevis par sevi, bet par viņu. Ticiet, šī iemesla dēļ Jūsu izjūtas tiešām necietīs. Tieši pretēji – sekss bez egoistiskiem nolūkiem sniedz daudz lielāku baudu abiem partneriem.

Sapņo par romantisku bildināšanu. Jūs taču zināt, ka visas mazās meitenes vēlas būt princeses un visas meitenes sapņo kādu dienu uzvilkt baltu kleitu un doties pie altāra... Protams, dažreiz ir izņēmumi, bet šeit par tiem nerunāsim.

Daudzas meitenes slepus sapņo par romantisku bildināšanu. Nevajag jahtas un dārgus ceļojumus uz eksotiskām valstīm, pietiks ar romantiskām vakariņām un nomešanos uz viena ceļgala. Pat arī tad, ja Jums tas šķiet muļķīgi, vai tad to ir grūti izdarīt mīļotās dēļ? Bet varbūt vēlaties, lai viņa nākotnē skatītos romantiskas filmas un slepus raudātu par to, ka vīrs vispār viņu nav bildinājis. Citas reizes taču nebūs...

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu