Asiņainā britu ģimenes slepkavība Alpos: policija nāk klajā ar paziņojumu; ir aizturētais (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Asiņainā slepkavība Alpos, kuras laikā tika nogalināta kāda irākiešu izcelsmes britu ģimene, bijusi iepriekš plānota, ar šādu secinājumu pirmdien nākusi klajā policija.

Desmit mēnešus pēc slepkavības policija veikusi pirmo arestu, aizturot nogalinātā Saada al Hili brāli Zaidu al Hili. Policijai ir aizdomas, ka vīrietis pasūtījis slepkavību mantojuma dēļ. Zaids gan iepriekš noliedzis, ka būtu naidojies ar brāli mantojuma dēļ.

Lielbritānijas policija vēl nav oficiāli apstiprinājusi arestu, taču Francijas tiesībsargājošās iestādes apstiprinājušas, ka Zaids ir apcietināts, un viņš jau vairākas nedēļas ir galvenais aizdomās turamais šajā slepkavībā.

Izmeklētāji pašlaik cenšas noskaidrot, kādēļ Zaids piecas reizes zvanījis uz Rumāniju.

Jau ziņots, ka pagājušā gada septembra sākumā Francijas Alpos kāda ciema autostāvvietā tika nošauti četri cilvēki ‒ trīs irākiešu izcelsmes tūristi, kas bija vienas Lielbritānijā dzīvojošas ģimenes locekļi, un vietējais velosipēdists.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu