Pasaules čempions 100 metru sprintā Bleiks neaizstāvēs savu titulu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jamaikas sprinteris Johans Bleiks, kurš 2011. gada pasaules čempionātā izcīnīja zelta medaļu 100 metru sprintā, savainojuma dēļ šī gada pasaules čempionātā nepiedalīsies, ziņo laikraksts «Jamaica Observer».

Bleikam drīzumā paredzēta operācija, līdz ar to viņš nepagūs atveseļoties līdz čempionāta sākumam. Sportists jau nepiedalījās Jamaikas izlases atlasē gaidāmajām sacensībām, bet tā kā viņš ir pašreizējais pasaules čempions, sportists dalībai 100 metru distancē kvalificējās automātiski. Taču Bleiks esot plānojis piedalīties arī 200 metru skrējienā.

Arī sezonas iesākums sportistam nebija tas veiksmīgākais, jo aprīlī tika gūts cirkšņa savainojums, kā rezultātā nācās pāris nedēļas pavadīt dīkstāvē.

Pasaules čempionāts no 10.līdz 18. augustam norisināsies Maskavā.

Bleika personīgais rekords 100 metru distancē ir 9,69 sekundes, kas ir visu laiku trešais labākais rezultāts. Pasaules rekords - 9,58 sekundes - pieder viņa tautietim Useinam Boltam.

Bleiks uzvarēja 2011. gada pasaules čempionātā, bet pagājušā gada Londonas olimpiskajās spēlēs viņš gan 100, gan 200 metru distancēs palika otrais, piekāpjoties Boltam, bet kopā ar Jamaiku triumfēja 4x100 metru stafetē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu