Pētījums: Visapmierinātākie ar saviem automobiļiem ir «Opel Meriva» īpašnieki (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

Visapmierinātākie kompakto minivenu lietotāji ir tieši «Opel Meriva» īpašnieki. «J.D. Power» klientu apmierinātības pētījumā daudzpusīgais minivens VOSS (Vehicle Ownership Satisfaction Study - transportlīdzekļu īpašnieku apmierinātības pētījums) indeksā sasniedza 80,6 % atzīmi.

Ar VOSS indeksa palīdzību tirgus izpētes institūts «J.D. Power and Associates» pēta konkrētu automašīnu modeļu īpašnieku apmierinātību ar saviem spēkratiem. Lai piedalītos pētījumā, īpašniekiem attiecīgo automobili ir jābūt lietojušiem vismaz divus gadus, tādējādi nodrošinot atbilstošas zināšanas un dalīšanos savā pieredzē.

Uzvara «J.D. Power» 2013.gada pētījumā un ar to izcīnītais tituls «Transportlīdzeklis, ar kuru 2013.gadā, Vācijā, lietotāji ir visapmierinātākie kompakto minivenu segmentā» ir jaunākie no «Meriva» modeļa plašā panākumu klāsta. Lietotāju favorīts ir viens no visvairāk pārdotajiem miniveniem Eiropā, un līdz šim tas izcīnījis arī «Zelta stūre» un «Plus X» apbalvojumus.

«Lai uzvarētu «J.D. Power» pētījumā, automobilim ir jābūt pārliecinošam visos aspektos, jo to vērtē visstingrākā žūrija - tā lietotāji. Tādēļ esmu jo īpaši priecīgs par šo apbalvojumu,» stāsta «Opel» Kvalitātes daļas viceprezidentsTomass Simons (Thomas Simon).

Šī pētījuma rezultāti kopš 2008.gada regulāri tiek publicēti auto žurnālā «Auto Test». Vācijas lielākais autoīpašnieku pētījums, kas ietver aptuveni 18 000 tiešsaistes interviju, ļauj izvērtēt automobiļus dažādās kategorijās - kvalitāte/uzticamība, pievilcīgums, servisa un uzturēšanas izmaksas. Visās kategorijās sasniedzot augstu lietotāju apmierinātības pakāpi, «Meriva» modelis kļuva par uzvarētāju savā klasē. Pētījums ietvēra autoīpašnieku viedokļus par 25 autoražotājiem un 106 automobiļu modeļiem 10 dažādos segmentos.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu