Foto: Kleina apbalvo stilīgākos «Positivus» noskaņās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. jūnijā, Ķīšezera krastā - «Cabo Cafe» notika «Positivus» festivāla ieskaņas pasākums - «Riga Black Balsam Cocktail Party», piedaloties pašmāju jaunajām grupām «Momend» un «Franco Franco», kā arī DJ Artūram Mednim. Apmeklētājus izklaidēja pazīstamais bārmenis Ivars Rutkovskis (a.k.a. Biezpiens) kopā ar aktrisi Santu Didžus. 

Gatavojoties vasaras lielākajam notikumam, ballītes dalībnieki tika aicināti ierasties atbilstoši dress code - «Positivus festivāls». Modes blogeres Agneses Kleinas vērtējumā stilīgākā dāma, vīrietis un pāris ieguva biļetes uz «Positivus».

«Momend», gan «Franco Franco» «Positivus» festivālā muzicēs uz «I love You» skatuves un ir vienas no daudzsološākajām jaunajām Latvijas grupām.

«Positivus» festivāls, kas ir lielākais mūzikas festivāls Baltijā, šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no 19. līdz 21.jūlijam. Festivāla laikā darbosies grandiozs «Rīgas Melnā balzama» bārs, kurā festivāla apmeklētāji varēs baudīt spirdzinošus kokteiļus, kā arī vērot un piedalīties dažādās aktivitātēs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu