Jaunais «Peugeot 2008» Eiropā izraisa negaidīti lielu pieprasījumu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc jaunā «Peugeot» kompaktā pilsētas apvidus automobiļa 2008 Eiropā ir parādījies liels pieprasījums. Divus mēnešus pēc transportlīdzekļa ienākšanas tirgū rūpnīca ir saņēmusi jau 26 000 pasūtījumu. Peugeot paziņoja par nepieciešamību divkāršot ražošanas jaudu, un savā Francijas rūpnīcā pieņems 200 jaunu darbinieku.

«Peugeot Baltic» mārketinga vadītāja Kerli Maro sacīja, ka «Peugeot 2008» ar savu augsto klīrensu un mazajiem gabarītiem visvairāk ir novērtēts tieši pilsētnieku vidū, kuri brauc mainīgos apstākļos un intensīvā pilsētas satiksmē. «Šīs mērķa grupas vajadzības pēc automobiļa līdz šim tirgū ir bijušas salīdzinoši neapmierinātas, un, domājams, tieši tas ir izraisījis tik lielu interesi par «Peugeot 2008.» Automobilim ir labas īpašības arī braukšanai sarežģītos laika apstākļos, vienlaicīgi tas ir pietiekami kompakts, lai to būtu ērti novietot tirdzniecības centru tuvumā,» stāstīja Maro.

Pieaugošā pieprasījuma apmierināšanai «Peugeot» rūpnīcas Mulhouse Francijā vadība pieņēma lēmumu nākamajos mēnešos gandrīz divkāršot ražošanas jaudu - pašreizējo 310 transportlīdzekļu diennaktī vietā līdz septembra vidum tiek plānots saražot jau 520 automobiļu, un līdz oktobra vidum - pat 615 automobiļu diennaktī. Palielinot apjomu, nākamo mēnešu laikā rūpnīcā tiks radītas 200 jaunas darbavietas, un jaunos automobiļus ražos divās maiņās.

Latvijas tirgū «Peugeot 2008» modelis nonāca maija beigās. Jaunā modeļa cena sākas no 13 914 eiro.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu