Bolts: Vēlos dominēt sprinta distancēs līdz pat Riodežaneiro OS beigām (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Jamaikas sprinta zvaigzne Useins Bolts pirms sestdien Francijā gaidāmā starta Dimanta līgas devītajā posmā paziņojis, ka pasaules sprinta distancēs vēlas dominēt līdz pat Riodežaneiro vasaras olimpisko spēļu beigām 2016. gadā.

«Vēlos dominēt sprinta distancēs līdz olimpiskajām spēlēm Riodežaneiro. Dominēt sacensībās, būt par labāko, neskatoties uz visiem tiem jaunajiem un ambiciozajiem sprinteriem, kas parādās uz skatuves ar vēlmi mani uzvarēt,» paziņojis Bolts.

Sprinta zvaigzne paskaidroja, ka viņa galvenā motivācija joprojām ir mīlestība pret «sacensību».

«Man joprojām tas sniedz tādu pašu gandarījumu kā iepriekš. Jo vairāk sacenšos, jo vairāk vēlos pārspēt pats sevi. Mans izaicinājums nākamajiem trīs gadiem ir līdz pat Olimpiādes beigām būt pasaules top skrējējam. Lai to sasniegtu, man būs jāuztur viens un tas pats līmenis sezonu pēc sezonas, taču esmu tam gatavs. Pie tā strādāju katru dienu,» uzsvēris Bolts.

Bolts gan Pekinas (2008. g.), gan Londonas (2012. g.) olimpiskajās spēlēs ieguvis pa trīs zelta medaļām - 100 un 200 metru sprintā, kā arī 4x100 metru stafetē. Tāpat viņš izcīnījis trīs zelta medaļas pasaules čempionātā Vācijā 2009.gadā, bet vēl divas - tāda paša līmeņa sacensībās 2011. gadā Dienvidkorejā.

Boltam šobrīd pieder pasaules rekords gan 100, gan 200 metru sprinta distancē, kas ir attiecīgi 9,58 un 19,19 sekundes.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu