«King of the Wild Things» - grupas «Instrumenti» jaunais singls (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Instrumenti» klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu ar nosaukumu «King of the Wild Things», kas ir trešais singls no maijā izdotā grupas otrā studijas albuma «Procrastination».

Jūnija beigās «Instrumenti» ar uzstāšanos Krievijas populārākajā vakara šovā “Вечерний Ургант» atzīmēja albuma izdošanu Krievijā. “Вечерний Ургант» ir Krievijas Pirmā kanāla iecienītākā pārraide, kas ik vakaru sasniedz vairāku miljonu auditoriju. Šovā pavisam nesen viesojušies arī aktieri Breds Pits, Vils Smits, Toms Krūzs, «Facebook» dibinātājs Marks Cukerbergs, kā arī daudzi lieliski mūziķi - «Kasabian», «Bi2», Merilins Mensons, «Skunk Anansie», «Prāta Vētra» u.c.

«Instrumenti» Urganta šovā izpildīja jaunāko dziesmu - «King of the Wild Things»:

Nedēļu pēc dalības Ivana Urganta vadītajā raidījumā un koncertiem Maskavā un Permā dziesma «King of the Wild Things» Krievijas iTunes mūzikas veikalā ieguva Nedēļas singla statusu.

Kā zināms, 27. jūlijā «Instrumenti» aicināti iesildīt britu grupas «Depeche Mode» koncertu Vilņā. Kā vieni no galvenajiem māksliniekiem «Instrumenti» aicināti uzstāties «Galapagai» festivālā Lietuvā 3. augustā.

Gada nogalē koncertzālē «Palladium» «Instrumenti» rīkos koncertsēriju.

  • Biļetes uz 21. novembra koncertu tika izpirktas diennakts laikā, šobrīd pārdošanā ir biļetes uz 22. un 23. novembra koncertiem.
  • Atlikušās biļetes pieejamas Biļešu Servisa kasēs, biļetes cena – 12 LVL.
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu