Elita Drāke ar kroni atgriezusies no konkursa «Misis Planet 2013» (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Elita Drāke 24.jūnijā - tieši uz līgo dziesmu izskaņām atgriezās Latvijā ar savu pirmo kroni. No 16. līdz 23.jūnijam viņa piedalījās starptautiskā konkursā «Misis Planet 2013», kurš norisinājās Bulgārijā.

«Tas bija sapnis, piepildījums un ļoti ilgs noskaņošanās process,» - Elita Drāke uzsver. Jo viņa jau vairāk kā 10 gadus ir starptautisku meiteņu un sieviešu konkursu žūriju sastāvā. Līdz ar to it kā visas prasības ir zināmas un pārsteigumus reti, kurš var sagādāt. Bet patiesības labad, jāatklāj, ka Elitai Drākei šis kronis ir pirmais viņas dzīvē. Jā, mūsu Latvijas Talantīgo meiteņu un Vecmāmiņu patronese, kura organizē un noskata talantīgās Latvju zeltenes līdz šim dzīvoja bez sava mirdzošā kroņa, dāsni tos dāvājot citiem.

Konkurss «Misis Planet 2013» ir jau piektais konkurss, kurā Elita piedalījās.

Šoreiz, pateicoties lieliskiem skolotājiem, kuri izjūt Elitu kā personību, rezultāts bija! Par konkursa uzvarētāju kronēta Misis Singapūra. Elita kļuva par Vicemisis titula ieguvēju.

Elita Drāke lepojas, ka viņa ir sasniegusi savu personīgo mērķi - savos 50 gados piedalījusies konkursā, kur no visām izvirzītām konkursantēm bija gan pati garākā, gan pati vecākā. Tas gan rīvēja pašapziņu, un bija jāsaņemas, lai neļautu sevi psiholoģiski «samīcīt». Tomēr, atceroties moto: «Galvenais ir piedalīties, nevis uzvarēt!», šīs emocijas tika pārvarētas. Elita sevī murrāja kā kaķis, ka beidzot arī viņa ir izveidojusi savu personīgo Prfolio, pamatīgāk iejusties dejas pasaulē. »«Pirmā Vicemiss» un «Miss foto» Starptautiskā konkursā, tas ir daudz! Man ir kur tiekties, jo dzīve turpinās, gan ar «Latvijas talantīgā meitene», gan ar «Vecmāmiņa 2013» organizēšanu, gan ar sevis pilnveidošanu. No Bulgārijas atvedu trīs būtiskas atziņas, kuras īstenošu Latvijā:

  • Izjūti sevi saskaņā ar līdzcilvēkiem!
  • Esi Tu pati - bet neaizmirsti uzkrāsot lūpas!
  • Tava vieta ir tieši tur, kur Tu esi!

Aicināti visi interesenti uz «Talantīgo meiteņu festivālu» uz vecmāmiņu konkursu (pieteikšanās vēl līdz 1.Augustam) kā arī uz Elitas Drākes organizētām sulu kūrēm!

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu