Samoilovs/Šmēdiņš atkrituši uz trešo vietu pasaules rangā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš jaunākajā Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) pasaules rangā zaudējuši vienu vietu un tagad atrodas trešajā pozīcijā.

Pēc tam, kad iepriekšējos trīs «Grand Slam» posmos Latvijas sportisti spēlēja finālā, viņi sasniedza ranga otro vietu. Tomēr pagājušajā nedēļā Samoilovs un Šmēdiņš pasaules čempionātā nepārvarēja astotdaļfināla barjeru, kas nu novedis pie neliela krituma.

Latvijas pludmales volejbolisti tikuši pie 3340 punktiem un tagad par 260 punktiem atpaliek no līderpozīcijā esošajiem Pedru un Brunu no Brazīlijas, bet lielu kāpumu veikuši jaunie pasaules čempioni Aleksandrs Brouvers un Roberts Mēvsens no Nīderlandes, kuri ar 3360 punktiem nu ieņem otro vietu.

Cits Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda pēc pasaules čempionāta saglabājis 25. vietu, bet Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri pasaules meistarsacīkstēs nepārvarēja apakšgrupu posmu, FIVB reitingā zaudējuši uzreiz astoņas vietas un nu ieņem 28. vietu.

Pasaules kausa seriāls turpināsies jau šonedēļ, kad Šveices pilsētā Gštādē risināsies kārtējais «Grand Slam» posms.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu