«Rockets» saņem 150 000 dolāru lielu sodu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vadība uzlikusi 150 000 dolāru (81,9 tūkstošu latu) sodu Hjūstonas «Rockets» komandai par priekšlaicīgas informācijas izpaušanu, kas apstiprinājusi panākto vienošanos ar centra spēlētāju Dvaitu Hovardu, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

Hovards pagājušajā piektdienā paziņoja, ka pamet Losandželosas «Lakers» un karjeru turpinās Hjūstonā, un tās pašas dienas vakarā «Rockets» ģenerālmenedžeris Derils Morejs intervijā medijiem paziņoja par centra spēlētāja pievienošanos komandai. Arī vienības galvenais treneris Kevins Makheils nedēļas nogalē Orlando Vasaras līgā runājis par Hovarda pievienošanos «Rockets».

Lai gan 1. jūlijā atvērās brīvo aģentu tirgus, saskaņā ar NBA reglamentu klubi nedrīkst par mutiskām vienošanām runāt kā par noslēgtiem darījumiem līdz 10. jūlijam, kad oficiāli var sākt slēgt līgumus.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Hovards pārstāvēja Losandželosas «Lakers» vienību, bet šajā vasarā uz viņa piesaistīšanu pretendēja vairākas komandas.

Tiek ziņots, ka «Rockets» rindās Hovards četru sezonu laikā nopelnīs 88 miljonus dolāru (48 miljonus latu).

Par līgas labāko aizsardzības spēlētāju Hovards kļuva trīs reizes no 2009. līdz 2011. gadam, kad vēl pārstāvēja Orlando «Magic» vienību. Savukārt «Lakers» rindām viņš pievienojās pirms pagājušās sezonas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu