Latvijas kāzu vedēju salidojums (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

10.Vislatvijas vedēju salidojums «Rožu kāzas Vidzemē» notiks 2013.gada 3.augustā un 4.augustā, portālam «Apollo» stāsta Vivita Ķepse, Kāzu muzeja saimniece.

Kāzu muzejs aicina doties Rožainajā ceļojumā «Pa Mīlestības takām».

Satiksimies un atkal redzēsimies. Būs iespēja nobaudīt tradicionālo «Mīlestības Raibo zupu» un Kāzu muzejā sajust Mīlas Eņģeļa pieskārienu. Uzzināsiet daudz vērtīgu padomu kāzu un kāzu jubileju svinēšanā. Dodoties Kāzu Mašīnu parādē viesosimies 3.Gulbenes novada svētkos Tirzā, lai sevi parādītu un uz citiem paskatītos.

Ceļojums turpināsies līdz Smiltenes novada Blomes pagasta lauku mājām «Donas», kur svinīgi pacelsim Kāzu muzeja karogu un stādīsim rozes. Vakara gaitā tiks dziedātas Rožu dziesmas, dejots Desmitais pirmais valsis, izspēlētas jautras atrakcijas un konkursi, kā arī būs citas vienreizējas un neaizmirstamas aktivitātes un pārsteigumi.

Pusnaktī - Brīnumu stundā katram būs iespēja darboties «Laimes darbnīcā», varēs sajaukt savu īpašo Mīlestības tēju un sajust kā garšo Mīlestība. Kopā baudīsim Mīlas dzērienu un Saldo skūpstu.

Ja arī Tu gribi būt kopā ar mums un doties Rožainajā ceļojumā - zvani un piesakies!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu