Jay-Z atmaskojis reperu bagātību melus (44)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu reperis Jay-Z vienā no savām dziesmām izteicies, ka citi reperi nereti pārspīlē savus ienākumus, ko apstiprina arī žurnāla «Forbes» dati, raksta mūzikas publikācija «Rolling Stone».

«Manos pantos ir patiesība, bet jūsējos tikai metaforas par jūsu bagātību,» jauniznākušajā dziesmā «Versus» repo mūziķis.

Portāls «BusinessWeek.com» publicējis grafiku, kurā repa dziesmās atrodamo lielīšanos samēro ar «Forbes» datiem. Izrādās, ka daudzi reperi patiešām nav tik bagāti, kā varētu spriest pēc viņu dziesmām.

Lielībnieku saraksta augšgalā ir reperis Pitbull, kurš šī gada hitā «Live This Moment» apgalvo, ka pelnot miljardus. Patiesībā 2012.gadā viņa ienākumi bijuši vien 9,5 miljoni ASV dolāru (5,2 miljoni latu).

Savus ieņēmumus pamatīgi pārspīlējusi arī Nikija Mināža, Nas, Lil Wayne, 50 Cent un Riks Ross.

Savukārt reperis Dr. Dre 1997.gada dziesmā «Been There, Done That» saka, ka «novecošot ar saviem miljoniem». Un viņam ir taisnība, jo patlaban viņa bagātība sasniedz 350 miljonus dolāru (192 miljonus latu).

Viens no aktīvākajiem lielībniekiem ir pats Jay-Z, kurš 2011.gada dziesmā H*A*M apgalvo, ka nopelnot «pusmiljardu», kas ir gandrīz patiesība - viņa turība sasniedz 475 miljonus dolāru (260 miljonus latu).

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu