Jauno Bonda filmu režisēs Sems Mendess (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jauno Džeimsa Bonda filmu, kas uz ekrāniem iznāks 2015.gadā, režisēs Sems Mendess, bet Daniels Kreigs atgriezīsies britu superaģenta lomā, ceturtdien pavēstīja filmas producenti.

Filmas pirmizrāde Lielbritānijā paredzēta 2015.gada 23.oktobrī, bet ASV - divas nedēļas vēlāk.

«Daniels Kreigs ir 007, Sems Mendess atgriežas kā režisors,» tviterī pavēstīja producenti.

Jaunās filmas scenāriju rakstīs Džons Logans, kurš ir arī scenārija autors iepriekšējai bondiānas filmai «Operācija «Skyfall»», filmai «Gladiators», «Pēdējais samurajs» un citām.

Mendess, kurš bija režisors arī iepriekšējai Bonda frančīzes lentei, vēl martā sacīja, ka atteicies no piedāvājuma režisēt nākamo Bonda filmu, lai koncentrētos darbam teātrī, tomēr ceturtdien viņš apstiprināja, ka domas ir mainījis.

«Esmu ļoti iepriecināts, ka, atvēlot laiku, kas man ir vajadzīgs, lai varētu izpildīt visas savas saistības teātrī, producenti ir padarījuši iespējamu, ka es varu režisēt 24. Bondu,» paziņojumā, kas publicēts frančīzes oficiālajā tīmekļa vietnē, apliecināja Mendess.

Režisors, kurš 2000.gadā ieguva «Oskaru» par filmu «Amerikāņu skaistums, patlaban strādā pie stāsta «Čārlijs un šokolādes fabrika» muzikālā teātra versijas iestudējuma, kas pirmizrādi pieredzēja Londonā pagājušajā mēnesī.

Vēlāk viņš Londonas Nacionālajā teātrī ķersies pie Viljama Šekspīra «Karaļa Līra» iestudējuma.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu