Andželīnas Džolijas filmā galveno lomu spēlēs mazpazīstams aktieris (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Galveno lomu Andželīnas Džolijas režisētā filmā par Otro pasaules karu «Unbroken» ieguvis mazpazīstamais britu aktieris Džeks O'Konels.

Aktieris vislabāk pazīstams ar lomu britu seriālā «Skins».

Cīņā par lomu viņš pārspēja vairākus citus jaunos aktierus, tostarp Denu Dihanu un Aleksandru Dreimonu.

O'Konels piedalīsies vēl vienā vērienīgā projektā - 2006.gada filmas «300» turpinājumā «300: Rise of an Empire», kas iznāks nākamgad.

Kinostudijas «Universal» gaidāmajā drāmā O'Konels spēlēs Lūisu Camperini, kurš Otrajā pasaules karā no veiksmīga sportista kļuva par karagūstekni.

«Unbroken» ir balstīta uz amerikāņu žurnālistes Lauras Hilenbrandas grāmatu par garo distanču skrējēju Camperini, kurš tagad ir 95 gadus vecs. 1936.gadā viņš piedalījās olimpiādē Berlīnē, kur piesaistīja Ādolfa Hitlera uzmanību.

Kad sākās Otrais pasaules karš, Camperini iestājās ASV karadienestā, un vēlāk viņš krita japāņu gūstā.

«Es izlasīju Hilenbrandas izcilo grāmatu, un mani tik ļoti aizkustināja Camperini varonīgais stāsts, ka uzreiz sāku cīnīties par iespēju uzņemt filmu,» lasāms Džolijas paziņojumā presei. «Lūiss ir īsts varonis, kam piemīt neaptverama cilvēcība, ticība un drosme. Esmu pagodināta par iespēju izstāstīt šo iedvesmojošo stāstu.»

«Oskarotās» Džolijas debija režijā bija pagājušā gada filmā «In the Land of Blood and Honey» par izvarošanas un nolaupīšanas upura un viņas atbrīvotāja mīlasstāstu Bosnijas 1992.-1995.gada kara laikā. Kritiķi filmu novērtēja atzinīgi.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu