Autogrāfu mednieks par četriem miljoniem dolāru iesūdz tiesā bijušo NBA zvaigzni Pipenu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kāds autogrāfu mednieks iesūdzējis tiesā bijušo NBA zvaigzni Skotiju Pipenu, pieprasot no agrākā basketbolista četrus miljonus dolāru (2,1 miljonu latu), vēsta ESPN.

Kādā Malibu restorānā, ko regulāri apmeklē slavenības, 49 gadus vecais Kamrans Šafigi 23. jūnijā esot lūdzis Pipenam autogrāfu, ko pēcāk uzdāvināt savas draudzenes 12 gadus vecajam dēlam. Taču autogrāfa prasītājs tā vietā esot saņēmis fizisku uzbrukumu, pēc kā ar galvas traumām nogādāts slimnīcā.

Tiesas paziņojumā teikts, ka cietušais nevienā brīdī neesot provocējis Pipenu uz šādu rīcību.

Tikmēr vietējā policija ziņo, ka bijušais basketbolists brīvprātīgi ieradies policijas iecirknī, lai liecinātu par notikušo. Pēc liecības nodošanas viņš palaists mājās.

Notikušā aculiecinieki varas iestādēm pastāstījuši, ka autogrāfa mednieks Šafigi bijis manāmi iereibis.

Pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados Pipens un Džordans kopā ar «Bulls» komandu sešas reizes uzvarēja NBA čempionātā. Viņš septiņas reizes piedalījies NBA Zvaigžņu spēlē un ieguvis divas olimpiskās zelta godalgas.

Pipens šobrīd ir «Bulls» prezidenta padomnieks.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu