Dortmundes «Borussia» uzbrucējs Aubamejangs 30 metros ātrāks par Boltu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas futbola komandas Dortmundes «Borussia» jaunieguvums Pjērs Aubamejangs no Gabonas uzrādījis labāku sprinta ātrumu kā 2009.gada pasaules čempions jamaikietis Useins Bolts.

Divdesmit četrus gadus vecais uzbrucējs Aubamejangs šonedēļ sprinta treniņu laikā 30 metrus noskrējis 3,7 sekundēs. Bolts 2009.gadā, kad Berlīnē uzstādīja jaunu pasaules rekordu 100 metru distancē (9,58 sekundes), pirmos 30 metrus veicis 3,78 sekundēs.

«Aubamejangs noteikti ir ātrākais futbolists, kāds pie mums jelkad spēlējis,» gaboniešu uzbrucēju laikrakstā «Bild» uzslavējis «Borussia» sporta direktors Mihaels Zorks.

Aubamejangs ir ne tikai ātrs skrējējs, bet arī rezultatīvs vārtu gūšanā. Savas iepriekšējās komandas - franču «Saint-Etienne» - labā viņš divarpus sezonās 120 mačos guvis 41 vārtus un izpildījis 28 rezultatīvas piespēles.

«Borussia» klubs gabonieti no šā gada Francijas kausa uzvarētājas «Saint-Etienne» iegādājies par 13 miljoniem eiro (9,1 miljonu latu).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu