Gulbis Hamburgas «ATP World Tour 500» turnīru sāks no otrās kārtas (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Hamburgas «ATP World Tour 500» turnīru, kas sāksies nākamnedēļ, uzsāks no otrās kārtas.

Latvietis turnīrā izsēts ar 15. numuru, bet ATP rangā viņš šobrīd atrodas 36. vietā, turklāt pirmā kārta viņam būs brīva. Otrajā kārtā Gulbim vajadzēs spēkoties ar kādu no tenisistiem, kurš pamatturnīrā iekļuvis no kvalifikācijas sacensībām. Pirmajā kārtā divi kvalifikācijas turnīra uzvarētāji savā starpā izspēlēs to, kurš vēlāk spēkosies ar Gulbi.

Ja latvietim izdosies sasniegt Hamburgas turnīra trešo kārtu, viņa pretinieks būs slavenais šveicietis Rodžers Federers, kurš šobrīd ATP rangā ieņem piekto pozīciju. Gulbja un Federera ceļi krustosies, ja šveicietis otrajā kārtā spēs tik galā ar itālieša Paolo Lorenci (ATP ranga 70. vieta) un vācieša Daniela Brandsa (ATP reitingā atrodas 53. vietā) pāra uzvarētāju.

Tieši Federers Hamburgas turnīrā izcīnījis visvairāk titulu - četrus, no kuriem pēdējais bija 2007. gadā.

No 2000. līdz 2008. gadam šis Hamburgas turnīrs bija kā «Masters Series» sacensības.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu