Karro 13. vieta PČ MX1 posmā Somijā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Latvijas motobraucējs Matīss Karro šodien izcīnīja 13. vietu Somijā notikušajā pasaules čempionāta motokrosā 12. posmā prestižākajā MX1 klasē.

Pirmajā braucienā Karro ierindojās 14. vietā, tiekot pie septiņiem kopvērtējuma punktiem, bet otrajā braucienā viņam 12. pozīcija un vēl deviņi punkti.

Tikmēr cits Latvijas sportists Augtusts Justs braucienos ieņēma attiecīgi 20. un 18. vietu, kas viņam deva četrus kopvērtējuma punktus un 20. pozīciju posma kopējā ieskaitē.

Uzvarot abos braucienos, par posma uzvarētāju kļuva itālietis Antonio Kairoli, kurš ir pēdējo četru pasaules čempionātu uzvarētājs.

MX2 klases sacensībās Latvijas pārstāvis Roberts Justs braucienos ieņēma attiecīgi 19. un 16. vietu, kas ar septiņiem punktiem viņam posmā atvēlēja 19. pozīciju.

Jāizceļ, ka Justa iekrātie septiņi kopvērtējuma punkti ir dubultojuši viņa šosezon izcīnīto punktu ražu.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc 12 posmiem MX1 klasē Karro, kurš piedalījies deviņos etapos, ar 101 punktu atrodas 18. vietā, A. Justs ar 51 punktu ieņem 20. vietu, divos posmos startējušais Dāvis Ivanovs ar 11 punktiem ir 33. vietā, bet Ivo Šteinbergs ar diviem izcīnītiem punktiem trīs posmos ir 52. pozīcijā.

Tikmēr R. Justs MX2 kopvērtējumā ar izcīnītiem 14 punktiem ieņem 30. vietu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu