Hale Berija trešo reizi iestūrē laulības ostā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Hale Berija nedēļas nogalē Francijā salaulājusies ar franču aktieri Olivjē Martinesu, vēsta žurnāls «People».

Laulību ceremonija notika mazā lauku īpašumā Valerī ciematā, kur saskaņā ar Francijas likumiem vispirms notika civila laulību reģistrācija, kam sekoja reliģiska ceremonija ciemata baznīcā.

Uz kāzām bija lūgti aptuveni 60 cilvēki, kas pārsvarā bija pāra ģimenes pārstāvji un tuvi draugi, kā ar Berijas piecus gadus vecā meita Nāla, kuras tēvs ir kanādiešu modelis Gabriels Obrī.

46 gadus vecā Berija, kas pārdzīvojusi divas neveiksmīgas laulības, pēc iepriekšējās laulības iziršanas pirms sešiem gadiem intervijā paziņoja, ka «nekad, nekad vairs neprecēsies».

Tomēr 2010.gadā Berija iepazinās ar Martinesu, kopīgi filmējoties filmā «Dark Tide». Kaut arī kinolente bija neveiksmīga, abiem uzplaukušas romantiskas jūtas.

47 gadus vecais Martiness savu izredzēto bildināja 2012.gada sākumā, bet šā gada aprīlī pāris atklāja, ka gaida mazuli, kuram pasaulē jānāk februāra sākumā. Martiness nesen intervijā izpļāpājās, ka gaidāmais mazulis ir puika.

Berija iepriekš precējusies divas reizes - deviņdesmito gadu sākumā ar beisbolistu Deividu Džastisu un šīs tūkstošgades sākumā ar mūziķi Ēriku Benetu.

Martinesam iepriekš bija ilggadējas attiecības ar austrāliešu dziedātāju Kailiju Minogu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu