«Instrumenti» ceturto reizi Salacgrīvā, kur arī filmēs klipu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Instrumenti», viens no visu laiku veiksmīgākajiem mūzikas projektiem Latvijā, šo piektdien kāps uz «Positivus» festivāla galvenās Tele2 skatuves, lai kopā ar igauņu izpildītāju Iiris nospēlētu savu jaunāko dziesmu «King of the Wild Things», kurai uzstāšanās laikā tiks filmēts video klips. 

Pirmo reizi «Instrumenti» uz galvenās «Positivus» skatuves uzstājās 2009. gadā, 2011. gadā grupa pārsteidza festivāla publiku ar iepriekš neizsludinātu koncertu uz «I Love You» skatuves, lai nākamajā gadā atkārtoti kāptu uz Tele2 skatuves un kļūtu par vienu no festivāla galvenajiem māksliniekiem.

Lai arī Iiris tiek dēvēta par igauņu Bjorku vai Regīnu Spektori, viņa sevi pierādījusi kā vienu no interesantākajiem mūzikas projektiem Baltijā, iegūstot atzinību arī citviet Eiropā. Latvijas publika dziedātāju Iiris, kas šodien svin savu 22. Dzimšanas dienu, pirmo reizi iepazina 2010. gadā, kad viņa iesildīja «Instrumenti» koncertus Sapņu Fabrikā.

«Instrumenti» un Iiris aicina ikvienu «Positivus» festivāla apmeklētāju filmēt un fotografēt «King of the Wild Things», un pēc tam līdz 26. jūlijam ar failu apmaiņas servera WeTransfer.com starpniecību iesūtīt video un foto uz positivus@instrumenti.in. Video nedrīkst būt smagāki par 2GB. Profesionālo foto un video tehniku festivāla teritorijā ienest aizliegts.

No visiem iesūtītajiem video un fotoattēliem tiks veidots «King of the Wild Things» video klips. Visiem, kas iesūtīs savus video un foto, «Instrumenti» sola parādā nepalikt.

«Instrumenti» uz «Positivus» festivāla galvenās Tele2 skatuves kāps Iiris koncerta laikā, kas notiks piektdien, 19.jūlijā, plkst. 20:30.

Pēc «Instrumenti» dalības šovā “Вечерний Ургант» dziesma «King of the Wild Things» ieguva Nedēļas Singla statusu Krievijas iTunes veikalā, nedēļas laikā tā tika lejuplādēta vairāk kā 15 000 reizes.

Nedēļu pēc «Positivus» festivāla, 27. jūlijā, «Instrumenti» būs īpašie viesi «Depeche Mode» koncertā Viļņā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu