Birzulis: Šī sezona Plaviņam/Pēdam praktiski ir beigusies (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas pludmales volejbola duetam Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Pēdam šī sezona praktiski ir beigusies, sarunā ar aģentūru LETA pauda pāra treneris Aigars Birzulis.

Kā ziņots, Šveices pilsētā Gštādē notiekošajā «Grand Slam» posmā Pēda pagājušajā nedēļā iedzīvojās muguras traumā, kuras dēļ duets nepabeidza turnīru, bet Pļaviņam pēc tā konstatēts meningīts, kas liegs spēlēt aptuveni mēnesi.

«Šī sezona Pļaviņam un Pēdam praktiski ir beigusies. Pļaviņam noteikts nedēļu ilgs gultas režīms un pēc tam vēl trīs nedēļas jādzīvo bez treniņiem. Tā kā šī sezona ir uz jautājuma zīmes,» sacīja Birzulis.

Treneris atzina, ka sezonas sākumā izveidotā dueta sniegumu nevar uzskatīt par ļoti labu un ka Pļaviņam bijis paredzēts izmēģināt saspēli ar citu pludmales volejbolistu - Aleksandru Soloveju.

«Par stāvēšanu uz vietas nav runa, bet rezultāts tomēr nav tāds, kā gaidīju. Godīgi sakot, nejūtu, ka varētu sagaidīt lielus panākumus. Nav noslēpums, ka Pļaviņš pēc izcīnītās trešās vietas Londonā ir nonācis sarežģītā situācijā, tāpēc arī radās jautājums par Soloveju. Tas ir eksperiments. Taču sākumā jātiek galā ar visām veselības problēmām un tad domāsim, kā rīkoties tālāk,» piebilda Birzulis.

Kā ziņots, pērnā gada Londonas olimpiskajās spēlēs Pļaviņš pārī ar Jāni Šmēdiņu izcīnīja trešo vietu, bet pēc tā Latvijas pludmales volejbola saimē notika vairākas pārmaiņas. Pirmie par apvienošanos paziņoja Aleksandrs Samoilovs un Šmēdiņš, bet vēlāk kļuva zināms, ka Samoilova līdzšinējais pārinieks Ruslans Sorokins jaunajā sezonā spēlēs ar Jāņa Šmēdiņa brāli Tomu, bet par Pļaviņa pārinieku kļuvis Pēda.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu