Traģēdija Latvijas valstspiederīgās ģimenē: policija pabeidz notikušā izmeklēšanu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 13254, CC BY-NC-SA 2.0

Īrijā pabeigta izmeklēšana saistībā traģisku negadījumu, kas pērn augustā notika kādas Īrijā dzīvojošas Latvijas valstspiederīgās ģimenē, kad pa sestā stāva logu izkrita 15 mēnešus vecā meitiņa.

Kā vēstī portāls «Baltic-Ireland.ie», izmeklētāji izteikuši brīdinājumu vecākiem un namīpašniekiem «skaidri apzināties» briesmas, kas bērniem draud daudzstāvu mājās.

Izmeklētāji arīdzan norādījuši, ka šī pēdējo gadu laikā nav pirmā izmeklēšana saistībā ar bērnu izkrišanu pa daudzdzīvokļu namu logiem.

Mājokļu īpašniekiem, kuriem ir īrnieki ar bērniem, kā arī, protams, pašiem vecākiem jāapzinās briesmas, norādījis izmeklētājs Braiens Ferels.

Lai arī sākotnēji likumsargiem 15 mēnešus vecās meitenītes nāves apstākļi šķita aizdomīgi, atzīts, ka notikušais bija «nekas cits kā traģisks negadījums».

Jau vēstīts, ka meitenītes māte atstājusi vaļā logu pēc baložu barošanas un izgājusi no istabas. Vēlāk viņa atskārtusi, ka meita dzīvoklī nekur nav atrodama. Sieviete drudžaini meklējusi meitu un tad arī atklājusies notikusī traģēdija.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu