Jaunu BMW īpašnieku bieds Igaunijā - precēts pāris no Latvijas (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Moyan_Brenn, CC BY-SA 2.0

Kāds pāris no Latvijas «piepelnījies» Tallinā, zogot rezerves daļas no jaunu BMW marku spēkratiem, vēstī Igaunijas medijs «Postimees», atsaucoties «Tallin City».

Trīs mēnešu laikā pāris apzadzis jau vairāk nekā 30 automobiļu, kas nodarījis 43 352 latu lielus zaudējumus.

Tiek vēstīts, ka 27 gadus vecais automehāniķis no Latvijas Vladimirs Levins un viņa paziņa - 26 gadus vecais vietējais iedzīvotājs Sergejs Smirnovs kādā no nozieguma pastrādāšanas reizēm sazvanījušies vairākas reizes ar desmit minūšu intervālu, taču šajās sarunās «piedalījās» arī trešā puse - policija.

Izmeklētājiem bija tiesas izsniegta atļauja sarunu noklausīšanai un viņi klausījās, kā vīrieši detalizēti aprakstīja paveikto zādzību - Levins noskrūvējis no automašīnas detaļas, savukārt Smirnovs viņu uzmundrinājis.

Policijai gan radušies sarežģījumi ar Levina personības noskaidrošanu, jo viņš izmantoja dažādas mobilo sarunu kartes un igauņu likumsargiem nebija par viņu informācijas.

Nedēļu ilgajā izpētē atklāts, ka tieši bezdarbnieks Levins kopš septembra sagādājis galvassāpes BMW īpašniekiem.

Igaunijas mediji vēstī, ka noziedznieki darbojušies aktīvi un dienā pirms liktenīgās sarunas, 23.novembrī, paguva apzagt trīs BMW markas automašīnas.

Savukārt liktenīgajā naktī Levins īstenojis tikai vienu zādzību - noņēmis automašīnai priekšējos lukturus un pēc tam kopā ar savu 24 gadus veco sievu Sofiju Levinu ar taksometru devās uz autoostu.

No rīta sievietei bija paredzēts doties uz Rīgu un nodot preci kādam vietējam uzņēmējam Denisam Kostenko, taču ceļā uz autoostu kompāniju aizturēja policija.

Tiek vēstīts, ka pāris uzreiz neatzina savu vainu nodarītajā.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu