TOP 10: Pelnošākie Holivudas ekrānvīri (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Biznesa žurnāla «Forbes» visaugstāk apmaksāto aktieru saraksta pirmajā vietā ierindojies amerikāņu aktieris Roberts Daunijs jaunākais, kas gada laikā nopelnījis 75 miljonus ASV dolāru (40,28 miljonus latu). Žurnāla «Forbes» 10 vislabāk apmaksāto aktieru saraksts fotogalerijā:

Lielo peļņu aktierim atnesusi dalība supervaroņu filmās «The Avengers» («Atriebēji») un «Iron Man 3» («Dzelzs Vīrs 3»), kuru kases ieņēmumi pārsniedza miljardu dolāru.

Otrajā vietā ierindojies Čenings Tatums, kas finansēja un piedalījās filmā par striptīzdejotājiem «Magic Mike» («Maģiskais Maiks»).

Stīvena Soderberga režisētās filmas kases ieņēmumi sasniedza 167 miljonus dolāru, līdz ar to Tatums nopelnīja 60 miljonus dolāru.

Pirmo trijnieku noslēdz austrāliešu aktieris Hjū Džekmens, kas gada laikā no 2012.gada jūnija nopelnīja 55 miljonus dolāru.

Pelnošāko aktieru pirmajā desmitniekā nav nevienas dāmas, taču to vidū iekļuvis arī Marks Vālbergs, Adams Sandlers, Toms Krūzs un Līems Nīsons.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu