«Drift Allstars» sacensības Biķerniekos pulcēs labākos Eiropas <i>drifterus</i> (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Prodrift

Jau 2. un 3. augustā Latvijā viesosies paši labākie Eiropas drifteri, lai Biķernieku trasē aizvadītu «Drift Allstars» Eiropas seriāla trešo posmu. Eiropas spēcīgākajās drifta sacensībās uz starta stāsies labākie Rietumeiropas, Ziemeļeiropas un Austrumeiropas braucēji, veidojot līdz šim Latvijā neredzēti spēcīgu dalībnieku sastāvu.

Eiropā jau labu slavu iemantojusī Biķernieku trase augusta sākumā uzņems vairāk nekā 50 braucējus no vismaz 10 dažādām valstīm, to starpā Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Ukrainas, Īrijas, Somijas un Zviedrijas. Savu labāko sniegumu, pirmo reizi sacenšoties ar Eiropas pašiem spēcīgākajiem, vēlēsies parādīt arī pašmāju piloti.

«Drift Allstars» trešajā posmā piedalīsies jau tādas Latvijā pabijušas drifta zvaigznes kā trakais polis Pāvels Trela un ellīgais soms Juha Rintanens, kurš pēc diviem posmiem ir kopvērtējuma līderis. Tomēr vairāki Eiropā spēcīgi braucēji Latvijā viesosies pirmo reizi. Pie tādiem pieskaitāms pagājušā gada vicečempions, īrs Naidžels Kolfers un tādi poļu līderi kā Dāvids Karkosiks un Pjotrs Viečeks. Tāpat interesanti būs vērot vien 13 gadus jaunā īra Džeka Šenehena sniegumu, kuru trenē labākie Lielbritānijas braucēji.

Galvenā intriga, protams, ir, vai latviešu braucējiem būs pa spēkam izcīnīt uzvaru vai pat ieņemt visu goda pjedestālu. To, ka Latvija var konkurēt ar Eiropas drifta spici, nesen Zviedrijā notikušajā «Drift Allstars» Eiropas seriāla posmā pierādīja divkārtējais Latvijas čempions Jānis Eglīte, kurš spēja izcīnīt lielisku trešo vietu. Tādējādi sagaidāms, ka Latvijas labākie drifteri šoreiz trasē demonstrēs īpaši agresīvu un skatāmu sniegumu, lai iekristu acīs gan Eiropas skatītājiem, gan arī iespējamiem sponsoriem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu