7 vientuļas trīsdesmitgadnieces kļūdas (250)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: johanlb, CC BY-NC-SA 2.0

Jums jau ir trīsdesmit un joprojām esat vientuļa? Sapņojat par harmoniskām ilgtermiņa attiecībām, bet Jūsu ceļā vienmēr gadās neīstie vīrieši? Var būt, ka esat viena no tām sievietēm, kas, iepazīstoties ar potenciālajiem partneriem, pieļauj noteiktas kļūdas.

Paris.lv

1. Meklē konkrēta tipa vīrieti. Atzīstiet, ka vairākus gadus satiekaties ar vīriešiem, kas, pēc Jūsu domām, Jums ir piemēroti, bet joprojām esat vientuļa, kad Jūsu draudzenes droši vien jau auklē ne pirmo savu atvasi. Varbūt Jūs vienkārši maldāties un Jums nepieciešams pavisam citādāks cilvēks, nekā domājat? Pamēģiniet satikties arī ar cita tipa vīriešiem – kas zina, varbūt beidzot atradīsiet savu laimi.

2. Gaida, kamēr viss nokārtosies. Pārstājiet domāt, ka kādu dienu vīrietis ieradīsies baltā zirgā un pēkšņi viss mainīsies. Ja sapņojat izveidot harmoniskas ilgtermiņa attiecības, Jums jāpacenšas. Kas meklē, tas atrod. Nakts klubi, interesanti pasākumi, varbūt pat iepazīšanās internetā – nepadodieties, kamēr neatradīsiet savu sapņu vīrieti.

3. Pārāk atklāti izrāda simpātijas. Droši vien Jums ir liela pieredze attiecībās, bet bioloģiskais pulkstenis joprojām tikšķ. Neskatoties uz to, attiecību veidošanā Jums nebūtu jāsteidzas. Ticiet, sarunas par kāzām pirmajā tikšanās reizē nobiedēs ne vienu vien vīrieti. Lai iepazītu cilvēku un vēl jo vairāk saprastu, ka viņš patiešām varētu būt Jūsu dzīves partneris, jāvelta laiks. Jaunā drauga iepazīšanai veltiet tik laika, cik nepieciešams.

4. Domā, ka ir ideāla un meklē ideālu vīru. Protams, Jūs jau vairs neesat divdesmitgadniece un droši vien lieliski zināt savas priekšrocības un to, kādu vīru meklējat. Tomēr nepārcentieties kritēriju saraksta veidošanā, kam jāatbilst Jūsu jaunajam draugam. Jūs taču esat pieaugusi sieviete un lieliski saprotat, ka ideālu cilvēku nav un ka attiecībās ir svarīgi atrast kompromisus. Tāpēc, iepazīstoties ar jauno draugu un pamanot viņa trūkumus, uzreiz nebēdziet – varbūt viņa trūkumi nav tik lieli, un Jūs varēsiet ar tiem sadzīvot?

5. Pārāk lielu uzmanību velta materiālām lietām. Kad Jums bija divdesmit, droši vien bijāt pārliecināta, ka naudai attiecībās nav nozīmes. Varbūt Jūs dzīvojāt studentu kopmītnēs viena istabā ar divām meitenēm, ar kurām dalījāt pēdējo mammas ielikto speķa gabaliņu. Tagad Jums ir trīsdesmit, un Jūsu domas šajā jautājumā droši vien ir kardināli mainījušās, jo ieguvāt pieredzi un sapratāt, ka rēķini paši nesamaksājas. Tāpēc tagad meklējat tādu partneri, par kuru restorānā nebūtu jāmaksā.

Protams, nauda nav pēdējā vietā, un nebūtu jāsatiekas ar vīrieti, par kuru vienmēr ir jāmaksā. Neskatoties uz to, naudas jautājums nebūtu jāizvirza priekšplānā, jo tas nepalīdzēs izveidot harmoniskas attiecības. Labs materiālais stāvoklis Jūsu dzīvi var padarīt ērtāku, bet no konkrētiem konfliktiem nauda patiešām neizglābs.

6. Domā, ka «šis patiešām ir vienīgais». Droši vien neviens cilvēks nesapņo būt vientuļš un vēlas harmoniskas ilgtermiņa attiecības. Tomēr ikviens jaunais draugs nav jāuztver kā «vienīgais» un uzreiz nav jādomā vārdi Jūsu bērniem. Ļaujiet attiecībām iet savu gaitu un centieties viņu iepazīt.

7. Nevar aizmirst iepriekšējās attiecības. Ja jaunajam draugam vienmēr stāstāt par savu bijušo vai (vēl sliktāk) pat neslēpjat no viņa, ka joprojām reizēm satiekaties vai sazvanāties, nebrīnieties, ka uzaicinājumu uz nākamo randiņu varat arī nesagaidīt. Ir taču acīmredzams, ka neesat aizmirsusi iepriekšējās attiecības.

Komentāri (250)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu