«Platekrāna vakars» piedāvā «Optimista stāstu» un «Dave Matthews Band» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kalnciema kvartāls sadarbībā ar «Lattelecom» turpina pagājušajā gadā veiksmīgi uzsākto  brīvdabas kino pasākumu ciklu «Platekrāna vakari». Piektdienu vakaros brīvdabas seansos tiek straumētas filmas un koncerti no «Lattelecom» Televīzijas Videonomas. 

Šogad sadarbībā ar kino kritiķi Ditu Rietumu esam izveidojuši filmu kolekciju «Spurainā Holivuda», kurā no Lattelecom filmu nomas Kalnciema kvartālā piedāvājam filmas, kurās iezīmējas gan spilgts, oriģināls režisora rokraksts, gan sava veida dumpīgums un «spurainība», gan arī netradicionāla pieeja šķietami tradicionāliem žanriem.

Pēc filmas vakara turpinājumā būs iespēja skatīties un klausīties populāru grupu koncertierakstus, kuras būtu gaidītas uzstāties Kalnciema kvartāla dārzā.

26. jūlija programma:

  • 20.00 Filma «Optimista stāsts» (Silver Linings Playbook)

Režisors: David O. Russell, lomās: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, 2012, 2h

Pēc četriem psihiatriskajā klīnikā pavadītajiem gadiem galvenais varonis – bijušais skolotājs – atgriežas mājās. Sieva ir aizgājusi, tāpēc viņš pārceļas uz dzīvi pie savas mātes. Pazaudējis visus iepriekšējos draugus un visus vecos sakarus, viņš jūtas tā, it kā būtu pazaudējis sevi. Taču dzīve ir negaidītu pārsteigumu pilna! Pēc iepazīšanās ar meiteni vārdā Tifānija bijušā skolotāja dzīve sagriežas kājām gaisā.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

  • 22.00 Dave Matthews Band - Weekend on the Rocks koncerta ieraksts.

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca.

Ieeja bez maksas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu