R. Krūmiņš: Ja būtu pirmā vieta, sajūta būtu vēl labāka (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latvijas U-20 izlase pēc lieliskā Eiropas čempionāta ir pārrakstījusi valsts basketbola vēsturi, sarunā ar aģentūru LETA izteicās valstsvienības spēlētājs Roberts Krūmiņš.

«Protams, pēc zaudējuma finālā emocijas nav tās patīkamākās. Ir nepadarīta darba sajūta, jo neizmantojām iespēju un nekļuvām par Eiropas čempioniem,» pauda Krūmiņš. «Tomēr šis čempionāts bija izdevies - esam pārrakstījuši vēsturi. Taču, ja būtu pirmā vieta, sajūta būtu vēl labāka.»

Krūmiņš izteicās, ka vairāki faktori neļāva izcīnīt zeltu. Viens no tiem bija komandas līdera Kaspara Vecvagara traumētais pirksts, kas basketbolistam neļāva parādīt labāko sniegumu.

«Tāpat Itālijas izlases līdera Amedeo Della Valles individuālās darbības mūs salauza - viņš otrā puslaika beigās iemeta vairākus tālmetienus, kas bija mača lūzuma punkts,» uzskata Latvijas U-20 izlases basketbolists.

Krūmiņš vēlējās uzteikt treneru darbu, jo sagatavošanās posmā tika izdarīts viss nepieciešamais, lai basketbolisti varētu cīnīties par uzvarām.

Labāko Eiropas komandu astoņniekā Latvijas U-20 basketbolisti iekļuvuši trešo reizi pēc kārtas un ceturto reizi vēsturē, tomēr līdz šim šajā vecuma grupā ceturtdaļfināls ne reizi nebija pārvarēts.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu