Klāt «Jaunā Viļņa» atklāšanas koncerts ar Krievijas estrādes spīdekļiem (84)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

23.jūlijā plkst.18:45 Dzintaru koncertzālē sāks velties košais muzikālais vilnis ar viesiem no Krievijas un 18 konkursantiem no 12 valstīm: Latvijas, Krievijas, Armēnijas, Vjetnamas, Vācijas, Ukrainas, Azerbaidžānas, Kazahstānas, Kirgīzijas, Gruzijas, Indonēzijas un Kubas.

Pirmajā vakarā konkuranti vēl var nesatraukties - uz skatuves kāps zvaigznes ar stāžu. Tomēr jaunos dalībniekus uz skatuves redzēt varēs - viņi nesīs savu valstu karogus un notiks uzstāšanās secības izloze.

Ar priekšnesumiem izklaidēs konkursa žūrija un citas zvaigznes.

Uz skatuves kāps: Josifs Kobzons, Kristina Orbakaite, Valērijs Ļeontjevs, Valērija, Valērijs un Konstantīns Meladze, Irina Dubcova, Sergejs Lazarevs, Intars Busulis, Polina Gagarina, Ivans Dorns, Aleksandrs Kogans, Diam Bilans, Ņuša, Dominiks Džokers, Potaps un Nastja, Emins, grupa «IOWA», Sandijs Sandoro, Eva Poļna, Anastasija Stockaja un citi.

Īpašais viesis - Garou.

Komentāri (84)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu