Neits Robinsons uz Denveras «Nuggets»? (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NBA klubs Denveras «Nuggets» gatavojas parakstīt divu gadu līgumu ar aizvadītās sezonas Čikāgas «Bulls» kolorīto saspēles vadītāju Neitu Robinsonu.

Darījuma sarunām pietuvināta persona, kas vēlējās palikt anonīma, atklājusi, ka Robinsons uz diviem gadiem «Nuggets» komandai pievienosies par nedaudz vairāk nekā četriem miljoniem dolāru (2,15 miljoniem latu).

Aizvadītajā sezonā Robinsons «Bulls» rindās samērā veiksmīgi aizstāja 2010./2011. gada sezonas vērtīgāko NBA spēlētāju Deriku Rouzu, kurš ceļgala traumas dēļ nav spēlējis kopš pagājušā gada aprīļa, bet gatavojas būt ierindā līdz ar jaunās NBA sezonas pirmo spēli. Robinsons regulārajā čempionātā vidēji spēlē guva 13,1 punktu un atdeva 4,4 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīra spēlēs savu efektivitāti uzlaboja līdz 16,3 punktiem.

Savas NBA karjeras laikā kopš 2005. gada Robinsons pārstāvējis arī Ņujorkas «Knicks», Bostonas «Celtics», Oklahomsitijas «Thunder» un Goldensteitas «Warriors» komandās.

«Bulls» aizvadītajā regulārajā čempionātā ar 45 uzvarām un 37 zaudējumiem ierindojās Austrumu konferences otrajā vietā, bet izslēgšanas spēlēs aizkļuva līdz konferences pusfinālam, kurā ar 1-4 piekāpās nākamajiem čempioniem Maiami «Heat».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu