«VEF Rīga» treneru štābu papildina U-20 izlases treneris Kosuškins (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» šodien parakstījusi līgumu ar Eiropas čempionātā sudrabu izcīnījušās Latvijas U-20 valstsvienības treneri Jevgeņiju Kosuškinu, portālu «Apollo» informēja kluba direktore Laila Spaliņa. 

Savā basketbolista karjerā Kosuškins pārstāvējis tādus klubus kā «Ventspils», «Valmiera», «Barons/LMT», «Liepājas Lauvas» un «Jūrmala/ Fēnikss». Trenera gaitas uzsācis 2010. gadā «Liepājas Lauvas» komandā, pēc tam strādājis arī «Jūrmala/ Fēnikss», šogad apstiprināts par Latvijas U-20 galvenā trenera asistentu un nupat Eiropas čempionātā izcīnījis sudraba medaļas.

«Man ir liels prieks pievienoties «VEF Rīga» komandai. Uzskatu, ka tas ir pagodinājums strādāt, manuprāt, labākajā Latvijas basketbola komandā kopā ar izciliem treneriem,» norāda Kosuškins.

«VEF Rīga» ir gandarīta par treneru korpusa papildinājumu ar šo latviešu speciālstu. Jauns, motivēts treneris ar milzīgām analītiskām spējām un ievērojamu basketbola pieredzi laukumā, un zināšanām par Eiropas basketbolu, kurš ir gatavs daudz strādāt un to darīt tieši pieredzējušu «VEF Rīga» treneru kolektīvā.

«VEF Rīga» vadība ļoti augstu vērtē Jevgeņija trenera potenciālu un motivāciju būt un augt ar «VEF Rīga». Līdz ar Kosuškina piesaisti čempionvienība turpina iepriekš iesākto ne tikai spēlētāju, bet arī jaunu treneru gatavošanu augsta līmeņa sacensībās, tādējādi dodot nenovērtējamu ieguldījumu Latvijas basketbola attīstībā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu