Auto24 Rally Estonia ASRT ekipāža Lukjaņuks/Arnautovs - ātrākie Latvijas čempionāta posmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajās brīvdienās Igaunijas pilsētas Otepes apkārtnē notika auto24 Rally Estonia, šoreiz ne vien Igaunijas, bet arī Latvijas rallija čempionāta posms. 

Latvijas rallija čempionāta un N4 klases ieskaitē triumfēja ASRT ekipāža Aleksejs Lukjaņuks ar stūrmani Alekseju Arnautovu, izcīnot trešo vietu rallija kopvērtējumā aiz Georga Grosa (Ford Focus WRC) un Karla Krūdas (Ford Fiesta R5).

Šis Lukjaņuka/Arnautova sniegums ir vērtējams izcili jo vairāk tādēļ, ka rallijā, kas zināms kā viena no sarežģītākajām Baltijā notiekošajām sacensībām, ekipāža startēja ar komandas biedra Sīma Plangi iepriekšējo auto - Mitsubishi EVO IX.

Viru rallijā piedzīvotajā avārijā Lukjaņuka EVO X tika pamatīgi sabojāts un jauno automašīnu komanda nolēma pietaupīt Neste Oil Rally Finland augusta sākumā.

Rokas Kvaraciejus/Mindaugas Čepulis saņēma Latvijas rallija čempionāta R4 klases otrās vietas ieguvēju kausus, savukārt ekipāža Kuzņecovs/Kapustins finišēja trešie Latvijas ieskaites A8 klasē.

Vēl vienai ASRT ekipāžai, Sīmam Plangi ar Mareku Sarapū auto24 Rally Estonia neizvērtās veiksmīgs – jau no paša sacensības sākuma ekipāža cīnījās ar jaunā, Igaunijā iegādātā EVO X tehniskām problēmām.

Pēc pāris nedēļām ASRT komanda dosies Somijas virzienā - šogad Neste Oil Rally Finland 1.-3.augustā startēs Alekseja Lukjaņuka un Igora Bulanceva ekipāžas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu