Jaunos auto testēs uz jumta (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 27.jūlijā no plkst. 11.00 līdz 18.00 tirdzniecības centra Spice autostāvvietā, kas atrodas uz jumta, notiks vēl nebijuši Mazda6 un Mazda CX5 izmēģinājuma braucieni profesionālu auto sportistu vadībā, portālu «Apollo» informēja «Inchcape Motors» mārketinga vadītāja Jana Garanča 

Šoreiz īpašiem testa braucieniem, kas notiks uz iepirkšanās centra jumta, Inchcape Motors ikvienam piedāvā divas godalgotas Mazda zīmola automašīnas. Mazda6, kuru žurnāla Auto Bild rīkotajā aptaujā vairāk nekā 200 000 auto žurnālistu no 15 valstīm atzinuši par vislabāko 2013.gada dizaina auto, kā arī kompaktais SUV tipa krosovers Mazda CX5, kas par labāko auto 2012.gadā atzīts ne tikai Latvijā, bet arī Japānā.

Aicinām ikvienu sestdien piedalīties testa braucienos tik neierastā vidē kā tirdzniecības centra jumts un novērtēt abu automašīnu priekšrocības. Visiem, kuri nāks izmēģināt abas automašīnas, būs iespēja arī piedalīties loterijā, kur kāds no veiksminiekiem saņems personīgā lietošanā Mazda6 uz nedēļas nogali!

«Tiem, kuri vēlēsies iejusties pasažieru lomā un novērtēt auto priekšrocības, varēs izmēģināt Mazda6 profesionāla auto sportista vadībā. Šoreiz mums palīgā nāks profesionāls auto braucējs no OKartes Autosporta Akadēmijas komandas Ralfs Sirmacis, kurš izrādīs konkrēto automašīnu spējas un priekšrocības, braucot nedaudz ekstrēmāk, nekā ikdienā ierasts,» stāsts Garanča.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu