Kabaču plāceņi (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

1 kabacis (350 g)
1 ola
3 ēdamkarotes miltu
2 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
1 daiviņa ķiploka
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Kabaci mizo un sarīvē uz rupjās rīves, pieber nedaudz sāls un atstāj, lai atsulojas.

Olu sakuļ, pieliek miltus, jogurtu, sāli, izspiestu ķiploku un piparus, samaisa mīklu. Kabačiem nospiež sulu. Mīklā iemaisa rīvētos kabačus.

Sakarsētā eļļā cep nelielus plāceņus, pasniedz karstus kā pamatēdienu ar skābu krējumu vai aukstus kā uzkodu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu