Loma kulta seriālā pamudina aktrisi kļūt par māmiņu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sunnyd_57, CC BY-SA 2.0

TV izklaides kanāla «Fox Life» populārā medicīnas seriāla «Privātprakse» («Private Practice») zvaigzne 37 gadus vecā Kadija Striklenda un viņas 39 gadus vecais vīrs Džeisons Bērs, kurš deviņdesmito gadu beigās ieguva plašu atpazīstamību pusaudžu seriālā «Rouzvela» («Roswell»), šoruden gaida ierodamies pasaulē savu pirmdzimto, vēsta «US Weekly», atsaucoties uz aktrises pārstāvi.

Visnotaļ ticami, ka aktrise lielā mērā sadūšojusies kļūt par māmiņu, iedvesmojoties no savas lomas - viņas atveidotā slimnīcas personāla daļas vadītāja Šarlote Kinga vienā no sestās sezonas sērijām laiž pasaulē trīnītes. Daudzi šova fani komentāros internetā minējuši, ka tieši trejmeitiņu dzimšana bijusi viena no aizkustinošākajām pēdējās sezonas sērijām.

Skaistule Kadija un seksīgais Džeisons satikās 2004.gadā filmas «Pagātnes lāsts» («The Grudge») uzņemšanas laukumā. Gadu vēlāk Bērs bildināja Striklendu.

«Džeisons lūdza manu roku, kad svinēju savu 30 gadu dzimšanas dienu. Tas bija pilnīgi negaidīti,» ar sajūsmu atceras aktrise.

Pāris gredzenu mija 2006.gada rudenī, bet stārķis pie viņiem atlidos septiņus gadus vēlāk - 2013.gada rudenī.

«Privātprakses» 6.sezonu Latvijas skatītāji var vērot TV izklaides kanālā «Fox Life» pirmdienās-ceturtdienās, pulksten 20:00.

Jums atkal ir lieliska iespēja sekot līdzi mediķu darba gaitām un personīgās dzīves līkločiem, kas nudien ir aizraujoši un dramatisku pavērsienu pilni.

6.sezonai būs 13 sēriju, un tā būs noslēdzošā «Privātprakses» sezona ar negaidītām beigām.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu