Britu policija Latvijas piederīgā slepkavības lietā aizturējusi jau sešus cilvēkus (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas policija Latvijas valstspiederīgā Vasilija Ranševa slepkavības lietā aizturējusi jau sešus aizdomās turētos.

Lielbritānijas policija pirmdien aizturēja četrus cilvēkus, kas tiek turēti aizdomās par līdzdalību Latvijas valstspiederīgā slepkavībā, bet otrdien aizturēti vēl divi vīrieši.

33 gadus vecā Vasilija Ranševa mirstīgās atliekas atrastas 16.jūnijā kopmītnēs Linkolnā. Ekspertīzē secināts, ka vīrietis miris no galvas traumas.

Aizdomās par saistību ar slepkavību policija pirmdien aizturēja trīs vīriešus - 20, 29 un 33 gadus vecus - un 17 gadus vecu meiteni, bet otrdien 19 gadus un 22 gadus vecus vīriešus. Aizturēto nacionalitāte netiek izpausta.

Policija arī veikusi kratīšanu vairākās aizdomās turēto mājvietās Linkolnā.

Linkolnas policija arī atkārtoti lūgusi atsaukties iespējamos aculieciniekus, kas redzējuši kādus aizdomīgus notikumus bojā gājušā mājvietas tuvumā Linkolnā laika posmā no 12.jūnija līdz 16.jūnijam.

Vīrietis pēdējo reizi dzīvs redzēts 14.jūnijā, bet divas dienas vēlāk kāds draugs Ranševu atrada mirušu viņa mājoklī.

«Mēs vēl joprojām aicinām sniegt informāciju šajā lietā un mudinām ikvienu, kas kaut ko zina par Ranševu un viņa nāvi, pēc iespējas ātrāk kontaktēties ar mums,» sacīja Linkolnšīras policijas detektīvs Stjuarts Morisons.

«Vietējie policisti patrulēs Portlendas ielas rajonā, un ikviens, kam ir kādas bažas vai kāda informācija, var viņiem tuvoties un aprunāties,» sacīja Morisons.

Ranševa kaimiņi vīrieti raksturoja kā jauku un patīkamu cilvēku, kas dzīvojis noslēgtu dzīvi.

Ranševs Linkolnā dzīvoja aptuveni divus gadus, bet pirms tam viņš dzīvojis Pītersboro.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu