«ALD Automotive» Latvijā piegādā Baltijā pirmo «Opel Ampera» elektroautomobili (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«ALD Automotive» ir noslēdzis līgumu par Baltijā pirmā revolucionārā elektroautomobiļa Opel Ampera piegādi uzņēmuma autoparkam. Jauno automašīnu pilna servisa līzingā uz četriem gadiem saņems ilggadējais «ALD Automotive» klients - SIA «Uponor Latvia», portālu «Apollo» informēja  ALD Automotive pārdošanas vadītājs Baltijā Mārcis Mauriņš.

«Piegādātais Opel Ampera ir ne vien pirmais šāds modelis uzņēmuma autoparkā Baltijā, tas ir arī pirmais pilna servisa līzingā nomātais elektroautomobilis Latvijā. Nodrošinot saviem klientiem iespēju iegādāties elektroautomobiļus, mēs atbalstām «ALD Automotive» starptautisko ALD Bluefleet politiku, kas ir vērsta uz uzņēmumu autoparku CO2 izmešu samazināšanu un vides ilgtspējas stiprināšanu. Uzskatu, ka jau tuvākajā nākotnē arvien vairāk uzņēmumu Latvijā izvēlēsies enerģijas ekonomiju un videi draudzīgus risinājumus, kurus nodrošina elektroautomobiļi,» saka Valdis Dzilnavs, «ALD Automotive» vadītājs Latvijā.

«Opel Ampera» Latvijā ir iespējams iegādāties no šī gada jūnija. Tas ir pirmais elektriskais transporta līdzeklis, ar kuru iespējams doties jebkur un jebkurā laikā. Piecdurvju sedanā ērti ietilpst četri pieaugušie un viņu bagāža. Opel Ampera 111 kW/150 ZS jaudīgo motoru darbina 16 kWh litija jonu baterija. Atkarībā no braukšanas tehnikas un ceļa seguma, izmantojot tikai baterijas resursus, ir iespējams nobraukt no 40 līdz 80 kilometriem. Opel Ampera riteņi vienmēr tiek darbināti elektriski. Brīdī, kad Opel Ampera baterija ir gandrīz izlādējusies, aktivizējas distances pagarinājuma režīms. Tad darbu sāk 63 kW/86 ZS jaudīgais 1,4 litru benzīna motors, kas darbina elektrisko ģeneratoru. Tas savukārt tālāk apgādā bateriju, nodrošinot iespēju veikt vairāk nekā 500 km garu distanci. Opel Ampera maksimālais ātrums ir 161 km/h.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu