Patiesība par satriecošo «pirms» un «pēc» fotogrāfiju tapšanu (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Ļoti bieži redzam fotogrāfijas, kurās pārvērtības kāda cilvēka izskatā rāda ar salīdzinošiem attēliem «pirms» un «pēc». Visbiežāk šādu metodi izmanto dažādu diētu, medikamentu vai sporta aktivitāšu popularizēšanai.

Daudzos žurnālos un reklāmas materiālos redzamās ķermeņa izmaiņas fotogrāfijās visticamāk ir meli, visbiežāk šo attēlu uzņemšanai izmanto dažus vienkāršus trikus.

Fitnesa treneris Endrjū Diksons atklājis patiesību, kā top «pirms» un «pēc» fotogrāfijas. Viņš izveidojis foto galeriju «pirms» un «pēc» , kuru pats radījis stundas laikā.

Pirmajā attēlā Endrjū redzams ar izgāztu vēderu un sakumpušu muguru. Nākamajā attēlā Endrjū redzams muskuļots un it kā «par astoņiem kilogramiem vieglāks».

Patiesībā, pirms otrā attēla uzņemšanas Endrjū noskuvis matus, bārdu un krūšu apmatojumu, veicis dažus vingrinājumus, kas ļauj vairāk sasprindzināt muskuļus, uzvilcis citas bikses, izvēlējies pareizo gaismu, izslējies stalti un sasprindzinājis muskuļus. Visa gudrība!.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu