Samoilovs/Šmēdiņš iekļūst 1/4 finālā (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šovakar Longbīčā (ASV) sasniedza Pasaules kausa "Grand Slam" posma ceturtdaļfinālu.

Turnīra izslēgšanas spēļu otrās kārtas mačā ar 3. numuru izliktais Latvijas pāris ar 2-0 (22:20 un 21:15) uzvarēja brazīliešus Vitoru Felipi/Evandru, kuri turnīrā izlikti ar 7. numuru.

Ceturtdaļfinālā šovakar, plkst. 23.00 Samoilovs/Šmēdiņš tiksies ar itāliešiem Paolo Nikolai/Danieli Lupo (6.), kuri ar 2-1 (21:14, 12:21 un 16:14) uzvarēja Brazīlijas duetu Edsonu Felipi/Alvaru Filju (9.).

Atgādinām, ka apakšgrupu posmā Samoilovs/Šmēdiņš izcīnīja trīs uzvaras un ieguva pirmo vietu C apakšgrupā, automātiski kvalificējoties izslēgšanas spēļu otrajai kārtai.

Otrs Latvijas duets Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš ceturtdien piedzīvoja trešo zaudējumu A apakšgrupā un posma kopvērtējumā ierindojās dalītā 25. vietā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu