Turcija pēdējā ceturtdaļā salauž Spāniju un iekļūst finālā (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Eiropas U-18 čempionāta finālu sestdienas vakarā sasniedza Turcijas jaunie basketbolisti, kuri ar 77:75 pārspēja Spānijas vienaudžus.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 22 punktiem bija Kerems Kanters, bet 16 punktus pievienoja Dogukans Sanli. Spāniajs izlases labā pa 12 punktiem guva Hosē Noguess un Ilimane Dips.

Vēl pēdējās ceturtdaļas sākumā spāņi bija vadībā ar 56:47, taču turpinājumā Turcijas U-18 izlase veica 21:0 izrāvienu un panāca 68:56. Lai gan pēdējās sekundēs Spānijas komandai izdevās pietuvoties līdz 75:76, turki uzvaru nosargāja.

Atgādinām, ka pirmajā pusfinālā sestdien Latvijas jaunie basketbolisti ar 68:72 dramatiskā mača izskaņā piekāpās Horvātijas vienaudžiem.

Svētdien mačs par bronzas medaļām starp Latviju un Spāniju sāksies plkst. 18.30, bet Horvātijas un Turcijas finālspēles sākums paredzēts plkst. 20.45.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu