«Jaunajā vilnī» dalībnieki uzstāsies ar īpašiem dziesmu pirmatskaņojumiem (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien notiks konkursa «Jaunais vilnis» trešā konkursa diena, kurā dalībnieki izpildīs pilnīgi jaunas dziesmas.

Šī diena sāksies plkst.12 ar tenisu turnīru «New Wave Cup Tennis Tournament» sporta centrā «Concept». Tenisa spēlēšanā iesaistīsies «Jaunā viļņa» zvaigznes, tajā skaitā Igors Nikolajevs, Igors Matvijenko un citi, un profesionāli tenisisti.

Plkst.14 kā ierasts koncerts būs baudāms uz «Origo Summer Stage» skatuves un šodien klausītājiem uzstāsies Agate, kura 2011.gadā kļuva par bērnu konkursa «Jaunais vilnis» finālisti, bet plkst.17 laukumā pie Dzintaru koncertzāles plānota svinīga «Zvaigžņu alejas» atklāšanas ceremonija.

Trešā konkursa diena Dzintaru koncertzālē sāksies plkst.19. Jaunas dziesmas šajā koncertā izpildīs ne tikai konkursa dalībnieki, bet arī dažādi mūziķu, kuru vidū būs Josifs Kobzons, Ivans Dorns, Grigorijs Ļeps, Ani Loraka, Timati, Anželika Varum, grupa «A'studio», Natālija Podoļskaja, grupa «Serebro», Vladimirs Presņakovs, Žanna Friske, Boriss Moisejevs un Verka Serdjučka.

Īpašā koncerta viešņa šajā vakarā būs Lara Fabiāna.

Jau ziņots, ka Latvijas dalībnieks Pēteris Upelnieks pēc konkursa divām dienām ar 211 punktiem ierindojas 11. jeb pirmspēdējā vietā, bet līdera pozīcijā patlaban ar 241 punktu atrodas dziedātājs Roberto Kel Torres no Kubas.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu