Skola no «Suns» pāriet uz «Pacers» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NBA komandas Fīniksas «Suns» argentīniešu centra spēlētājs Luiss Skola, kurš savas valsts izlases sastāvā 2004. gadā kļuva par olimpisko čempionu Atēnās, pievienojies Indiānas «Pacers».

33 gadus vecais skola Skola «Suns» aizvadīja tikai vienu sezonu, bet pirms tam piecus gadus pārstāvēja Hjūstonas «Rockets» komandu. Savas NBA karjeras laikā kopš 2007. gada viņš vidēji mačā guvis 14,2 punktus un zem groziem izcīnījis 7,5 atlēkušās bumbas.

«Pacers» maiņas darījuma ietvaros uz «Suns» nosūtījusi uzbrucēju Džeraldu Grīnu un centra spēlētāju Mailzu Plamlī, kā arī atdevusi nākotnes drafta pirmās kārtas izvēles tiesības.

«Esmu ļoti, ļoti sajūsmināts par pievienošanos «Pacers». Tā ir viena no trim labākajām NBA komandām - ar labu iespēju iegūt čempionu titulu. Domāju, ka tā ir lieliska komanda un lieliska iespēja man,» paziņojis Skola.

Aizvadītajā sezonā «Pacers» izslēgšanas turnīra spēlēs nokļuva līdz Austrumu konferences pusfinālam, kurā viņi tikai septiņu spēļu sērijā piekāpās nākamajiem čempioniem Maiami «Heat».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu