Turcijas U-18 basketbolisti kļūst par Eiropas čempioniem (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Par šīgada Eiropas U-18 čempioniem svētdienas vakarā «Arēnā Rīga» kļuva Turcijas jaunie basketbolisti, kuri finālā ar 81:74pieveica Horvātijas vienaudžus.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 19 punktiem bija Kenans Sipahi, bet 12 punktus sakrājaa Okbens Ulubajs, bet Mečetana Birsena kontā bija 11 punkti. Horvātijas komandas labā 15 punktus guva Lavro Mazalins, bet 14 punktus pievienoja Paolo Marinelli.

Maču labāk iesāka horvāti, kuriem pirmās ceturtdaļas vidū bija +8 (16:8), bet ceturtdaļas izskaņā pat desmit punktu pārsvars (22:12). Tomēr otrajā desmitminūtē Turcijas jaunie basketbolisti prata izlīdzināt cīņas gaitu un pat pārņemt vadību (25:23), bet pirmais puslaiks noslēdzās ar +1 Turcijai (38:37).

Trešās ceturtdaļas beigās turkiem izdevās panākt septiņu punktu pārsvaru (55:48, 58:51), bet pēdējās ceturtdaļas sākumā Turcijas izlasei bija jau +11 (68:57). Atlikušajā laikā horvātiem neizdevās tikt tuvāk par četriem punktiem, tādējādi turki nosargāja panākumu.

Atgādinām, ka svētdien cīņā par bronzas medaļām Latvijas jaunie basketbolisti dramatiskā cīņā ar 56:57 piekāpās Spānijas vienaudžiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu