Uvim Slakterim bronzas medaļa Itālijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

F-2 pasaules čempionāta trešā posma «Match Rase» disciplīnā Itālijas pilsētā Brindizi Uvis Slakteris izcīnīja bronzas medaļu.

Neskatoties uz to, ka viņš startēja ar īrētu un steigā sagatavotu laivu, viņš pierādīja, ka ir augstas klases pilots, kas spēj ātri adaptēties vissarežģītākajās situācijās.

«Esmu priecīgs, ka tik īsā laikā spēju pielāgoties šai laivai un ļoti spēcīgā konkurencē izcīnīt trešo vietu. Tas arī man pašam dod lielāku pārliecību, ka esmu kļuvis par augstas klases profesionāli, jo izrādās, ka tehnika man vairs nespēlē tik lielu lomu augstu rezultātu sasniegšanai, bet gan tas, ka jau vissmalkākajās niansēs sajūtu laivu, ātrumu, vēju un ūdeni,» norāda sportists.

«Savukārt šoreiz vislielāko gandarījumu izjutu, kad, pēc cīņas par bronzu, ar itāliešu pilotu, kuru uzvarēju, braucu gar krastu un, zinot visas peripetijas ar laivu, itālieši vienalga man aplaudēja un sauca bravo,» piebilda Slakteris.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu