Ļebedevs kļuvis par vēsturē jaunāko Latvijas čempionu spīdvejā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Andžejs Ļebedevs 18 gadu vecumā svētdien kļuvis par jaunāko Latvijas čempionu spīdvejā.

Daugavpilī notikušajās Latvijas čempionāta atklātajās sacensībās Ļebedevs palika nepārspēts gan junioru ieskaitē, gan absolūtajā vērtējumā. Sacensību gaitā Ļebedevs tika pie 14 no maksimāli iespējamajiem 15 punktiem.

«Gandrīz viss izdevās labi. Pēc trim sērijām treks bija mainījies, bet es savā motociklā veicu nepareizas korekcijas. Nākamo braucienu zaudēju, taču kā gan es varu būt neapmierināts pēc uzvaras sacensībās ar teju 100% rezultātu?» uzvarētāju citē «Lokomotive.lv».

Absolūtajā vērtējumā otro vietu ar 11 punktiem izcīnīja līdzšinējais valsts čempions Maksims Bogdanovs, kurš pārbraucienā pārspēja somu Timo Lahti. Savukārt junioru vērtējumā otrais bija Lahti, bet trešais - krievs Iļja Čalovs.

Bez medaļas šoreiz palika Kjasts Puodžuks, kurš vēl sestdien izcīnīja augsto piekto vietu Eiropas čempionāta pirmajā finālposmā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu